HomeNieuwsNieuwe Buurtkastjes in de maak! Op naar 100 Buurtkastjes! Update 18/11: Uitverkocht!

Nieuwe Buurtkastjes in de maak! Op naar 100 Buurtkastjes! Update 18/11: Uitverkocht!

In de houtwerkplaats van Reakt in Purmerend wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe serie van 20 Buurtkastjes. Dat is goed nieuws. Met deze nieuwe serie van 20 gaat we richting de 100 Buurtkastjes. Een mijlpaal!

Het duurt nog een paar weken voor dat de kastjes klaar zijn. Heeft u interesse in de aanschaf van een Buurtkastje dan bieden wij nu al mogelijkheid om een kastje te reserveren. Het Buurtkastje kost Euro 147,05.

Sommige mensen, particulier of via een bedrijf of organisatie kiezen er voor om zelf een Buurtkastje bij ons te kopen. Er zijn ook voorbeelden van buurtinitiatieven waarbij verschillende buurtbewoners samen een Buurtkastje kopen. Ook doen mensen soms een subsidie aanvraag bij de gemeente waar zij wonen. En met succes! Sommige gemeenten vinden het erg belangrijk om juist dit soort buurtprojecten financieel te ondersteunen.

Wilt u nu al een Buurtkastjes reserveren? Stuur dan een email aan info@stichtingsogoed.nl

We zetten dan uw naam op een reserveringslijst. En we houden u dan op de hoogte van het maken van de kastjes. De factuur ontvangt u later van ons.

Op dit moment hebben we al 6 reserveringen staan. Dus wees er snel bij!

Update op 18 november 2021: Op dit moment zijn de Buurtkastjes uitverkocht!

Nieuwe Buurtkastjes in de maak! Op naar 100 Buurtkastjes! Update 18/11: Uitverkocht!
René Verhoogt
18/11/21 15:35