HomeNieuwsHet Buurtfonds van de Nationale Postcode Loterij sponsort 20 Buurtkastjes.

Het Buurtfonds van de Nationale Postcode Loterij sponsort 20 Buurtkastjes.

Goed nieuws!

Het Buurtfonds van de Nationale Postcode Loterij sponsort 20 Buurtkastjes. Wilt u meehelpen om voedselverspilling te verminderen, anderen te helpen die het minder hebben en samen werken aan een sociale buurt? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar u!

Wij zoeken in en buiten Purmerend 20 mensen die een Buurtkastje willen hebben, bijvoorbeeld in uw voortuin, bij u bedrijf, bij de kerk of buurthuis of in uw winkel. De productie van de Buurtkastjes in de werkplaats start binnenkort en de verwachting is dat de Buurtkastjes in maart 2021 gereed zijn.

Dankzij een sponsoring van het Buurtfonds van de Postcodeloterij worden deze 20 Buurtkastjes gratis ter beschikking gesteld.  U bent zelf verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van het Buurtkastje. Als beheerder van een Buurtkastje ondersteunt u het motto van de stichting SoGoed 'Liever delen dan verspillen!'

Woont u in of buiten Purmerend, bent u geïnteresseerd in een Buurtkastje en wilt u meer informatie over de Buurtfonds Buurtkastjes neem dan even contact met onze op via info@stichtingsogoed.nl. We nemen dan contact met u op. 

Wij komen graag met u in contact om te kijken of wij één van deze 20 Buurtkastjes aan u kunnen geven.

Het Buurtfonds van de Nationale Postcode Loterij sponsort 20 Buurtkastjes.
René Verhoogt
29/12/20 15:38